5 Cara Teratas Bagaimana Aoikumo Membantu untuk Memajukan Perniagaan Kecantikan Anda

Diterbitkan pada: July 5, 2019

5 Cara Teratas Bagaimana Aoikumo Membantu Memajukan Perniagaan Anda

Mempunyai aura positif adalah penting bagi sesiapa yang menjalankan perniagaan kecantikan atau kesihatan. Rahsia untuk menarik pelanggan baharu danpada masa yang sama mengekalkan pelanggan sedia ada terletak pada kualiti pengalaman pelanggan. Aoikumo menjadikan tugas sedemikian mudah untuk setiap pemilik perniagaan yang ingin menjadikan perniagaan kecantikan atau spa mereka berkembang maju dan menjadi lebih berjaya.

Berikut ialah beberapa cara terbaik yang Aoikumo bantu pemilik perniagaan mengembangkan spa, pusat kecantikan atau kesejahteraan:

  1. Meningkatkan produktiviti

Sistem Aoikumo membolehkan pemilik perniagaan melakukan lebih banyak dalam masa yang singkat. Pemilik perniagaan tidak lagi perlu bimbang tentang pengebilan, penyimpanan kira-kira dan keperluan pelaporan lain. Aoikumo mempunyai pelbagai ciri yang dipesan lebih dahulu yang boleh mengurus setiap satu daripada tugas ini dengan lancar, memberikan pemilik perniagaan ketenangan minda dan peluang untuk melakukan lebih banyak dalam masa yang singkat!

  1. Menjimatkan masa

Aoikumo membantu pemilik perniagaan menjimatkan masa, terutamanya apabila memasarkan produk dan perkhidmatan mereka dalam talian. Perisian ini membolehkan pemilik perniagaan menjangkau khalayak yang betul melalui e-mel bersasar sistem dan letusan SMS. Perisian ini juga mempunyai inventori yang pemilik perniagaan boleh memautkan kepada kart beli-belah laman web mereka. Ini membolehkan pengguna membeli produk dan perkhidmatan terus dari mana-mana tapak web dalam masa nyata. Pengguna juga boleh membuat tempahan dalam talian dari mana-mana tapak web pilihan dan mendapatkan perkhidmatan dengan segera juga.

  1. Mengautomasikan semua operasi perniagaan

Perisian ini mengandungi ciri-ciri penting yang mana-mana jenis perkhidmatan kecantikan dan kesihatan akan menikmati penggunaan lebih banyak lagi. Perisian ini menjaga sebarang kerja inventori yang tertunggak dan koleksi pelanggan, termasuk jualan dan pengendalian sebarang penggunaan pakej jika perlu. memastikan Ia juga dilengkapi dengan insentif yang fleksibel dan kawalan pentauliahan berbilang peringkat yang menjana laporan pembayaran secara automatik, memastikan kakitangan anda gembira dengan memberi mereka jumlah komisen yang betul.

  1. Meningkatkan pengalaman pengguna

Pengguna mendapat pengalaman yang lebih diperibadikan pada akhirnya. Perisian ini membolehkan anda mengurus data pelanggan, jadi anda tidak terlepas tarikh lahir, janji temu pelanggan yang telah dijadualkan , atau sebarang tarikh penting lain untuk perkara itu. Perisian ini juga direka dengan indah dengan logo perniagaan di sudut atas, yang memberianda lebih banyak sebabuntuk terus menggunakan sistem.

  1. Membolehkan pengurusan kakitangan menjadi lebih berkesan

Mengurus tenaga kerja anda sudah pasti merupakan aspek yang paling mencabar dalam menjalankan sebarang jenis perniagaan. Senarai Tugas yang dilampirkan pada pembaca cap ibu jari memastikan pemilik perniagaan bertanggungjawab ke atas semua kakitangan mereka tanpa sebarang masalah!

Di atas ini adalah beberapa faedah utama yang mungkin diperoleh oleh pemilik perniagaan Aoikumo untuk mengembangkan perniagaan kecantikan atau spa mereka pada zaman ini.  Aoikumo ialah perisian berasaskan awan yang ke arah industri kecantikan,estetikdan spadan dengan itu memainkan peranan penting dalam memperkemas operasi perniagaan dalam talian.

Untuk sebarang pertanyaan atau maklumat lanjut tentang cara untuk menjadikan perniagaan kecantikan atau spa lebih cekap, lawati aoikumo.com. Anda boleh juga menghubungi kami di +603 7832 0188 atau menghantar e-mel kepada kami di info@aoikumo.com, dan kami berbesar hati untuk membantu dengan semua yang anda perlukan.

oleh: Aoikumo_@dmin
Menguruskan klinik pergigian? klik sini!
phone-handsetmap-marker