5 Faedah Perisian Aoikumo untuk Perniagaan Kecantikan dan Kesejahteraan

Diterbitkan pada: January 15, 2018

Aoikumo yakin untuk meningkatkan perniagaan Kecantikan dan Kesejahteraan di seluruh Asia Tenggara

Mempunyai aura positif adalah penting untuk menjalankan perniagaan kecantikan atau kesejahteraan. Jika anda ingin menarik pelanggan baharu atau mengekalkan pelanggan sedia ada, rahsianya terletak pada pengalaman sebelum dan selepas, yang anda berikan kepada pelanggan anda.

Bagaimanakah anda akan membuatkan mereka mahu kembali? Dengan menyediakan perkhidmatan pelanggan yang terbaik! Dalam erti kata lain, lebihkan usaha anda untuk memuaskan hati pelanggan dan kurangkan perkara lain seperti mengurus operasi bahagian belakang; malah membuat panggilan atau mesej kepada pelanggan akan memberikan perbezaan.

Aoikumo ialah sistem yang membantu anda dengan operasi bahagian belakang perniagaan kecantikan, kesihatan atau spa anda. Berikut ialah lima faedah terbesar menggunakan penyelesaian awan kami:

  1. Penyelesaian ini meningkatkan produktiviti.

Selesaikan lebih banyak urusan dalam masa yang singkat—lupakan tentang penyimpanan kira-kira manual perkhidmatan, pengebilan dan keperluan pelaporan lain.

  1. Aoikumo menjimatkan masa anda untuk memasarkan produk/perkhidmatan anda.

Aoikumo boleh membantu anda menjangkau khalayak yang betul melalui e-mel dan letusan SMS yang disasarkan. Kami akan menghuraikan lebih lanjut tentang penyelesaian pemasaran di Aoikumo dalam blog kami yang seterusnya. Jadi, nantikan.

  1. Penyelesaian ini memberi anda kawalan yang lebih baik terhadap perniagaan anda, dari hujung rambut hingga hujung kaki.

Perisian ini mempunyai ciri yang sesuai untuk sebarang jenis perkhidmatan kecantikan dan kesihatan. Jika anda menjual produk, ini boleh membantu anda mengurus inventori dan koleksi pelanggan anda. Jika anda menjual perkhidmatan, ia boleh menetapkan pelbagai jenis insentif langsung untuk setiap perkhidmatan dan pada masa yang sama mengurus penggunaan pakejnya, dan pada masa yang sama mengurus penggunaan pakejnya.

Perisian ini juga dilengkapi dengan insentif yang fleksibel dan kawalan pentauliahan berbilang peringkat yang menjana laporan pembayaran secara -automatik, memastikan kakitangan anda berasa gembira dengan memberi mereka jumlah komisen yang betul.

  1. Aoikumo menyediakan pengalaman pengguna yang lebih diperibadikan.

Perisian ini boleh membantu anda mengurus data pelanggan anda dan tidak pernah terlepas tarikh lahir atau sebarang tarikh penting untuk perkara itu. Perisian ini juga mengingatkan pelanggan tentang janji temu mereka yang akan datang. Sistem ini direka dengan menarik, dengan logo jenama anda di sudut atas memberi anda keyakinan menggunakan sistem yang begitu cantik dan teguh semasa anda meneruskan tugas harian anda.

  1. Penyelesaian awan Aoikumo boleh membantu anda mengurus kakitangan anda dengan berkesan.

Mengurus tenaga kerja anda sudah pasti merupakan aspek yang paling mencabar dalam menjalankan sebarang jenis perniagaan. Senarai Tugas yang terikat pada pembaca cap ibu jari membantu anda bertanggungjawab ke atas pekerja anda tanpa perlu bersusah payah. Ini hanyalah beberapa kelebihan utama yang boleh diberikan kepada anda oleh Aoikumo. Dengan ciri ini, anda kini boleh menumpukan pada aspek yang lebih penting dalam perniagaan kecantikan, kesejahteraan atau atau spa anda. Hubungi Aoikumo untuk mendapatkan bantuan lanjut mengenai keperluan perniagaan anda. Hantar e-mel ke info@aoikumo.com atau hubungi kami di +603 7832 0188 untuk memanfaatkan sepenuhnya percubaan percuma 1 bulan kami.

oleh: Aoikumo_@dmin
Menguruskan klinik pergigian? klik sini!
phone-handsetmap-marker