• Menawarkan Sistem POS & Janji Temu Terbaik di Malaysia

Masa Depan Kecantikan & Kesejahteraan

Mengurus perniagaan Kecantikan & Kesejahteraan bukanlah sesuatu yang mudah. Kami faham dan kami boleh membantu anda.

Dengan rekod prestasi yang terbukti, penyelidikan & pembangunan serta kemas kini sistem yang berterusan sepanjang tahun, kami berdedikasi untuk berkhidmat kepada industri anda. Tidak perlu mencari lagi, kerana kami yakin Aoikumo akan dapat menampung kebanyakan keperluan perniagaan anda.

Masa Depan Kecantikan & Kesejahteraan

Klinik Estetik

Salon Kecantikan

Spa

Klinik Pergigian

GP Clinics
(coming soon)

KLINIK ESTETIK

Sistem semua dalam satu terbaik yang anda boleh dapatkan untuk Klinik Estetik anda

Jejaki dan dokumenkan rekod pesakit, e-borang dan nota kes dengan modul yang dibina secara eksklusif untuk klinik estetik. Terujakan pesakit anda dengan kejayaan rawatan dengan mengambil foto pra dan pasca rawatan, kemudian susun foto itu dalam pandangan imej grid supaya mereka dapat membandingkan perbezaan secara visual daripada setiap lawatan. Mendispenskan ubat-ubatan, ubat-ubatan, bersama-sama dengan preskripsi apabila diperlukan.
          "Aoikumo ialah sistem POS terbaik yang pernah saya temui. Ia mudah digunakan, sistem yang sangat terperinci pada masa yang sama berorientasikan pelanggan.

Aoikumo menghubungkan semua cawangan kami sebagai satu dan memberi kami kemas kini masa nyata laporan jualan dan inventori harian kami.

Saya benar-benar mengesyorkan sistem ini kepada semua perniagaan dalam industri estetika dan kecantikan." 
- Dr Por Yang Sheng, CEO of Hairy Mary - Pakar Pembuangan Rambut   
SALON KECANTIKAN

Sistem semua dalam satu terbaik yang anda boleh dapatkan untuk Salon Kecantikan anda

Jejak janji temu, pembayaran, jumlah terhutang dan penebusan pakej pelanggan dengan mudah tanpa memerlukan kad lawatan lama.

Selain itu, ambil gambar sebelum dan selepas rawatan untuk menjejaki kejayaan rawatan pelanggan anda, kemudian susunkannya dalam paparan imej grid supaya mereka dapat membandingkan perbezaan secara visual selepas setiap rawatan.
          "Aoikumo ialah sistem terbaik yang pernah saya gunakan setakat ini. Sistem ini mesra pengguna dan cukup fleksibel untuk mencipta pakej yang kompleks atau promosi yang berkaitan. Perkara yang memudahkannya ialah sistem ini boleh diakses di mana-mana saja dan pada bila-bila masa pada mana-mana peranti.

Pasukan sokongan bahagian belakang mereka adalah yang terbaik, mereka pantas untuk bertindak balas dan membantu kami sepanjang masa.

Sudah tentu rakan niaga yang baik
- Amanda Wong, Pengurus Glow & Glamour MediLab   
Spas

Sistem semua dalam satu terbaik yang anda boleh dapatkan untuk Spa anda

Hapuskan tuntutan penipuan dengan penjejakan automatik Aoikumo terhadap janji temu pelanggan pelanggan, penebusan keahlian atau kredit tanpa memerlukan semakan buku manual.

Apabila pakej atau kredit ditebus, pelanggan akan segera dimaklumkan melalui SMS. Dengan aplikasi Pelanggan kami yang akan datang untuk pelancaran dalam Q3 tahun 2021, pelanggan akan menerima kod akses pada aplikasi supaya mereka boleh menebus perkhidmatan atau kredit.
          "Perniagaan saya telah menggunakan Aoikumo selama 6 bulan sekarang, ia pasti pelaburan yang berbaloi kerana sistem ini ialah sistem bersepadu semua dalam satu di mana saya boleh melakukan lebih banyak lagi dalam masa terhad—dari janji temu, pelaporan jualan, pengurusan pekerja dan katalog dalam talian untuk meningkatkan jualan syarikat saya

Kakitangan saya gembira menggunakannya kerana mereka boleh menjejaki rekod sejarah perkhidmatan pelanggan untuk perkhidmatan yang lebih baik

Ini merupakan langkah penting ke arah pendigitalan untuk syarikat kecil seperti syarikat saya. Nantikan lebih banyak ciri menarik daripada Aoikumo." 
- Isabelle Looi, Pemilik Urban Cocoon   
KLINIK PERGIGIAN

Sistem semua dalam satu terbaik yang anda boleh dapatkan untuk Klinik Pergigian anda

Hapuskan pengebilan penipuan dengan kumoDent, sistem yang dikhususkan untuk fraterniti pergigian. Dibina untuk kemudahan penggunaan dan untuk menghapuskan penipuan, kumoDent dapat menjejaki perubahan yang dibuat terhadap transaksi menggunakan entri PIN kakitangan.

Lebih-lebih lagi, kumoDent didatangkan dengan modul tertumpu kepada pergigian- seperti Carta Pergigian dan Carta Periodontal. Bahagian yang terbaik ialah, kumoDent disediakan secara terbina dalam dengan kebolehan menangkap kamera dan anotasi untuk anda boleh mengambil gambar pesakit anda, menulis nota pada gambar dan menjejaki gambar sebelum dan selepas melalui kolaj.

Data pesakit anda akan disegerakkan secara langsung di semua cawangan supaya jika mereka pergi ke cawangan lain, nota lawatan mereka yang lalu akan dipaparkan.

Coming Soon...

KENAPA PILIH KAMI?

Berdedikasi kepada industri Kecantikan & Kesejahteraan dengan tumpuan untuk meningkatkan kecekapan dan memastikan kejayaan perniagaan anda

Sistem Semua dalam Satu

Semua ciri disepadukan ke dalam satu sistem, boleh diakses melalui web dan apl mudah alih yang disokong pada Google Chrome, iOS dan Android

Mesra-Pengguna

Dibina untuk memberi tumpuan kepada pengalaman pengguna, anda akan tertanya-tanya mengapa anda tidak menggunakan Aoikumo lebih awal

Teknologi Awan

Teknologi awan berdaya tahan dan masa nyata dengan sandaran harian automatik yang berterusan

Terjamin, Teguh & Stabil

Terjamin, stabil dan teguh, dengan data disulitkan menggunakan teknologi Microsoft Azure dengan 99.9% SLA.

Kemas Kini Sepanjang Hayat

Kemas kini ciri sepanjang hayat yang berterusan, pembetulan dan sokongan khusus

Tiada Komitmen

Pendaftaran yang mudah dan mudah, tanpa sebarang komitmen kontrak, bayaran pendahuluan atau pembatalan

Sokongan Berbilang Bahasa

Inggeris, Cina (中文), Thai dan Bahasa Indonesia dengan bahasa lain sedang ditambah

Liputan Media

  • "Terima kasih Aoikumo—perisian ini telah menjadikan operasi harian kami lebih mudah untuk dikendalikan dan mengurus semua 7 cawangan kami secara bersatu.

    Tempahan janji temu, penjadualan pesakit, penggunaan inventori benar-benar lancar sejak kami mula menggunakan Aoikumo!

    Terima kasih sekali lagi."
    DR. DENESH SINNA, Founder
    Heart Bit E-ECP Wellness Centre

Hubungi kami


Menguruskan klinik pergigian? klik sini!
Pemilik klinik haiwan? Klik di sini!
phone-handsetmap-marker